TUDÁSTÁR

Miért egyedülálló a stimulárium terápiája? 

Bár kevesek előtt ismert a tény, de ennek ellenére, életünk, létezésünk alapjait adják az évmilliók óta testünket érő fizikai impulzusok, melyek belső működésünk meghatározó kiváltó faktorai. Ezek jótékony hatása nélkülözhetetlen a szervezet optimális működése szempontjából.
Hiányuk számos struktúra és folyamat deformálódását, működéscsökkenését adja.
A velünk született fizikai és biológiai struktúrák az idő múlásával azonban változnak, deformálódnak, meggyengülhetnek.
A mai tudományos szemlélet mindezt kézenfekvőnek,  megváltoztathatatlannak tartja. Az egészség szempontjából sajnos abszolút figyelmen kívül hagyjuk ezen struktúrák jelentőségét.
Tudjuk, hogy egy fiatal szervezet belső működése hatékonyabb és gyorsabb. Több tartalékkal rendelkezik, és kevesebb hiba történik benne. Minél idősebb egy szervezet, annál kisebb lehet a „belső orvos” ereje a szükséges korrekciókra. A „belső orvos” = azaz az öngyógyulás képessége elválaszthatatlan funkcionális fittségünktől, mely egyben egészségünk fenntartásának és gyógyulásunknak is kulcsa.
A funkcionális fittness a biológiai folyamatok lezajlásának képességét, az arra adott válaszokat és azok gyorsaságát jelenti. A stimulárium szelíd terápiája a világon egyedülálló módon támogatja a szervezetet az öngyógyulás folyamatában, az önregenerálódás képességében.
 
 
A fentiek ismeretében felmerül a kérdés, hogy miért csak a betegséget gyógyítjuk, és miért nem foglalkozunk emellett az egészség alapjaival is?
Ha nem ismerjük a szervezet ilyen értelmű állapotát, minden kezelés pusztán kísérlet a gyógyításra, kiváltképp akkor, ha a gyógyulás funkcionális folyamatát a szervezet már nem képes teljes mértékben megvalósítani!
Noha manapság mintegy 25.000 engedélyezett hatóanyag és vagy 1000 terápiás eljárás segíti a gyógyulást, nem lehetnek kellőkép hatékonyak, ha azok a sejtszintű, funkcionális deformitások és a megromlott biológiai adottságok miatt nem érnek célba.
A stimulárium képes befolyásolni a beteg területek biológiai aktivitását és vitalitását, képes segíteni a hatóanyagok és terápiák célba juttatását, hatásfokának emelését.
Ez a szabadalmaztatott, fizikai állapotjavító terápia a szervezet megváltozott képességű molekuláris-, sejti- és strukturális működését aktiválja, ugyanakkor korrigálja és serkenti a gravitációval, nyomással és rezgéssel összeköthető életfolyamatokat.
Erre csak a LIPUC®-Terápia képes!  Alacsonyfrekcenciás, nyomáshullámklaszteres, pulzáló, informácókódot terápia! 
  
Mindez egy nagyon pihentető, 30 perces kezelés alatt.

A terápia során 3 millió nyomásimpulzus és 200.000 információimpulzus masszírozza át a sejteket.

 
Stimulárium® – egy 20 éve bevált sikeres terápia a boldog sejtekért, 
az egészséges emberért!

 Itt segíthet Önnek a stimulárium! 

9027 Győr, Nagysándor József utca 5.

 (parkolási lehetőség a Mátyás téren)

Pölcz Edina +36 20 359 2387

FORGALMAZÓ:
Briss Ágnes - Sanawing Kft.
Tel.: +36-30-9447-212

További információk:
www.stimularium.com
www.lepstim.com

Lépjen kapcsolatba velünk!  

Próbálja ki a stimuláriumot® és érdeklődjön együttműködési lehetőségeinkről! 

8 + 6 =